Jump to content

Cann't Login using Old IDs


Rok

Recommended Posts

Hi, first of congrats for getting the site back....missed u nsane. I have just created this account to check the working of the forum, as even after several retries I cann't log into the forum using my prevous login credentials: 

 

User name : Rok

 

Quote

The error displayed onscreen is www.nsaneforums.com is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500

 

But other users as I checked in the status are able to login and post. 

 

However creating new user name and login with it is flawless. Can u pls check what's wrong with it? Once the login using previous user credentials fixes you can delete this account.

Link to comment
Share on other sites


  • Replies 70
  • Views 6.5k
  • Created
  • Last Reply

Same for me

User name: alv37

 

when it's fixed can you can delete this account.

Link to comment
Share on other sites


Same for me  !

 

snf

 

For the moment i'm  snfbis

 

Please help !

 

when it's fixed can you can delete this account.

Link to comment
Share on other sites


Same here!

As soon as I try to log in with my known nick and password the site is a blank page.

Also I can't even reply when I'm here using Pale Moon browser

By using FF I can reply

So I created a new account and then it's no problem logging in and viewing the site

 

I guess it's obvious who I am (Skunk1966)

 

Please fix this for us all! Once the login using previous user credentials fixes you can delete this account.

Link to comment
Share on other sites


Same here!

As soon as I try to log in with my known nick and password the site is a blank page.

Also I can't even reply when I'm here using Pale Moon browser

By using FF I can reply

So I created a new account and then it's no problem logging in and viewing the site

 

I am p4psb

 

Please fix this for us all! Once the login using previous user credentials fixes you can delete this account.

Link to comment
Share on other sites


I am crack1up and could not use my old login to get in the forums hence the new ID. I'm in the same boat as the others.  Please advise.

Link to comment
Share on other sites


glad the forum, and the frontpage are back.

 

Same problem as other.

old alaindc member.

can go to the forum before trying to login with my old account, it work....BUT

http 500 error trying to login with my old account with google chrome, or firefox.

after that, can't navigate the forum, blank white page, http 500 error...

unless i delete the forum cookies, then forum work again (no login)

Making a new account, login work, forum work...but i'm a new member...

i hope you can repair this "small" problem...so we regain our username...or our member rank.

 

Link to comment
Share on other sites


Guest Frustrate old user

Same as others. I don't want to create another account just to report this.

Please fix this ASAP and its a request, but still emphasis on ASAP. 

Link to comment
Share on other sites


same here >>> old member name  >>> j0hnd0e  pls contact me THX

7 hours ago, spacedragon64 said:

can go to the forum before trying to login with my old account, it work....BUT

http 500 error trying to login with my old account with google chrome, or firefox.

after that, can't navigate the forum, blank white page, http 500 error...

unless i delete the forum cookies, then forum work again (no login)

Making a new account, login work, forum work...but i'm a new member...

 

Link to comment
Share on other sites


The old user id doesn't work. When I tried to login the page became blank then a popup windows says its blocked for "net neutrality" or something for few sec. I've to create a new acc to login here.

Link to comment
Share on other sites


Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...