Jump to content

cFosSpeed 6.50 Build 1810 Final


jalaffa

Recommended Posts

<img src="http://nsanedown.com/images/logos/cFosSpeed.png" class="logo" alt="cFosSpeed" title="cFosSpeed" />cFosSpeed is a network driver, which attaches itself to existing Internet connections. It then optimizes data transfer by means of Traffic Shaping. Traffic Shaping is a method for optimizing the Internet traffic. It allows maximum speed while ensuring minimal Ping. You can use cFosSpeed with a router and/or a DSL-modem or cable-modem. You can also use cFosSpeed with other types of Internet access, ie. whenever you already have an existing Internet connection. cFosSpeed supports a wide variety of connections, like DSL, cable, ISDN, UMTS, etc.

Thanks to <span style="color: red;">anuraag</span> for the update.

<a href="http://www.nsanedown.com/?request=13630716" target="_blank">Download</a>

Link to comment
Share on other sites


  • Replies 9
  • Views 1.8k
  • Created
  • Last Reply
  • Administrator

Damn it's improving version by version. :)

Link to comment
Share on other sites


i like this software so much , there is only one thing i don't like , we can not crack it :) anyway we have the Box trial reset

Link to comment
Share on other sites


One of the few softwares I've purshased ^_^

Because it's usefull and they diserve it (and not not expansive too :) )

Link to comment
Share on other sites


U know what I've noticed...somehow when you upgrade cfos instead of a fresh install it doesn't work. The traffic icon has no activity and when I click current connections I dont see anything. But when you do a fresh install you see heavy activity...

Anyways did a fresh install and its working gr8..

Link to comment
Share on other sites


  • Administrator

Did you try right click on the cFosSpeed tray icon > Traffic shaping > Calibrate line? :)

Link to comment
Share on other sites


Yeah I tried doing that but u know what I didnt get any option whatsoever to the right side when I clicked "traffic shaping"

Only after fresh install I can see all options...Dont knwo what went wrong. But even the previous version upgrade had the same problem. I guess its advisable to always click "current connection" after upgrade to make sure its working.... :)

Link to comment
Share on other sites


Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...