Jump to content

Webroot Spysweeper Question...


Myth

Recommended Posts

after i had download the update and keygen...i did this in the following order...installed the setup...asked for a key...opened the keygen...generated a key...applied it...but for some reason it says my trial expires today at the top of the program...even after installing the update...is this how is supposed to work...i disable the auto updates after it was installed...just like the read me had mentioned

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 9
  • Views 1.6k
  • Created
  • Last Reply

uninstall spy sweeper, re-install entering a new key, but run the updater BEFORE running spy sweeper...and use 'disable spy sweeper auto-updates' in the options menu (now spy sweeper won't check your lic when you open it) :P

Link to comment
Share on other sites

I seem to have the same problem as well nsane. Installed, clicked no for auto update checker, used keygen for key, started spy sweeper and disabled auto update version check and put ignore on definition check, shut down spy sweeper, ran 1.5.2 proggie, nothing happens after that. The program is running and is shown on the task manager but isn't there suppose to be some pop-up with cmd line instructions or what not since nothing seems to be happening after I executed the update exe. :/ Any suggestions to this solution would be most apprectiated. Thanks.

Link to comment
Share on other sites

I seem to have the same problem as well nsane. Installed, clicked no for auto update checker, used keygen for key, started spy sweeper and disabled auto update version check and put ignore on definition check, shut down spy sweeper, ran 1.5.2 proggie, nothing happens after that. The program is running and is shown on the task manager but isn't there suppose to be some pop-up with cmd line instructions or what not since nothing seems to be happening after I executed the update exe. :/ Any suggestions to this solution would be most apprectiated. Thanks.

bigscott_27 would know more than i do, as he made the new version, try PMing him :)

Link to comment
Share on other sites

Hmm I seemed to have figured it out. For me it was closing (or rather end tasking) my explorer.exe then running the updater 1.5.2 from the task manager. From there the gui opened where I reopened explorer.exe and clicked update. From default v556 to Newest v612 is the updated definitions for Spy Sweeper. Great work Scott and thanks for trying to help nsane ^^

Link to comment
Share on other sites

Hmm I seemed to have figured it out. For me it was closing (or rather end tasking) my explorer.exe then running the updater 1.5.2 from the task manager. From there the gui opened where I reopened explorer.exe and clicked update. From default v556 to Newest v612 is the updated definitions for Spy Sweeper. Great work Scott and thanks for trying to help nsane ^^

yesterday was 619 today its 620

Link to comment
Share on other sites

Hmm I seemed to have figured it out. For me it was closing (or rather end tasking) my explorer.exe then running the updater 1.5.2 from the task manager. From there the gui opened where I reopened explorer.exe and clicked update. From default v556 to Newest v612 is the updated definitions for Spy Sweeper. Great work Scott and thanks for trying to help nsane ^^

yesterday was 619 today its 620

Yea mybad XD I just hope Scott finds a way to fix the GUI interface so it appears within the explorer foreground.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...