Jump to content

Samsung 740U Fan Stuck At 100%


Frosticles

Recommended Posts

Hi everyone, I'd be extremely grateful if anyone could help me work out this problem i have with an ultrabook. Basically, when i turn on the laptop its fan's done spin, but as soon as it finishes it's POST (or when i boot into the BIOS) the fans ramp up to max and nothing I've done seems to make any difference. Speedfan doesn't detect any fans, and in the device manager there are 2 fans listed under system devices as "ACPI Fan". There is also some other strange behaviour, such as everyone complaining about the adaptive backlighting, mine doesnt seem to even do any adaptive backlighting. This makes me wonder if there's something preventing the correct drivers from loading?

Please offer any suggestions :).

Link to comment
Share on other sites


  • Replies 1
  • Views 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Frosticles

    1

  • Chancer

    1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...