Jump to content

Acronis True Image Home 2013 16.0.0 Build 6514


freeforever03

Recommended Posts

freeforever03

I installed Acronis True Image Home 2013 16.0.0 Build 6514 on my Windows 7 (X86) system and used the cracked dll posted. The program is activated and seems to be working well. In fact, I ran several backups using version 16.0.0 Build 6514 and everything worked. The only problem is that the new version will not remember my "set up" setting (even though the "save settings as default" box is checked). This means that if I wish to customize the settings, I have to do it every time I run the program. If anyone has a fix (registry edit , etc.) for this issue please let me know. Much appreciated.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 8
  • Views 2.1k
  • Created
  • Last Reply
mastershake

running fine for me. have you tried to uninstall and reinstall? did you reboot after you installed it and used the dll?

Link to comment
Share on other sites

Airstream_Bill

I have used Acronis for quite a few years not the Version that you are using and I have never trusted the schedule or auto features of the program. It will let you down at some point. I love the way it backs up but I use manual backups.

Link to comment
Share on other sites

Hi,

That's not the only problem with version 6514,with the bootable CD created with this version, running true image home from this cd, and you loose the keyboard and the mouse, ( wi-fi keyboard & mouse), a cd created with version 5551 work fine.

Dropped this version and reinstalled backed up image created with version 5551 :angry:

Link to comment
Share on other sites

This particular build 6514 is a great improvement and has simplified the restore procedure significantly - is fast, too (as mentioned earlier.)

Link to comment
Share on other sites

freeforever03

Well, I tried a new installation and the problem still remains. Thanks for all of the suggestions.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Alessio79

HI, I upgraded from 5551 to 6514 and now I can no longer activate the program with dll and offline activation. After upgrade I got a message informing changes in hardware and asked to change the serial. I changed the serial, replace.dll and activate, after 2 days other message said that there were too many activations.I uninstalled everything and then tried to install with both serial the version 5551 but I have always the error " serial not authentic" now.

Someone else had this problem? Do you have any suggestions for me to solve?

Thanks

Link to comment
Share on other sites

@Alessio79,

Block all Acronis process with your firewall and retest ....

You can also block with Hosts file this adress:

add to HOSTS file

127.0.0.1 activation.acronis.com
127.0.0.1 liveupdate.acronis.com
127.0.0.1 ns1.acronis.com
127.0.0.1 ns2.acronis.com
127.0.0.1 ns3.acronis.com

or also delete or rename the file license_activator.exe in license_activator.exe.bak

Link to comment
Share on other sites

Alessio79

I did a fresh install using: Acronis.TIH.Activator.v1.2a and it seems to have solved

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...